25 Kasım 2017 Cumartesi

2017 Bahar Dönemi CATIA Kursu

17 Eylül 2014 Çarşamba 16:13 tarihinde eklendi | 8528 defa okundu
CATIA Kursu 04 Mart 2017 Cumartesi günü başlıyor. Kurs içeriği hakkında detaylı bilgi edinin..

CATİA Kursu Tarihleri

Hafta sonu kursları; Cumartesi ve Pazar günleri Saat 13.30 de başlar, 17.30 da biter. Bir gün içerisinde 4 ders yapılır. Her bir ders 40 dakikadır. 14.30 ile 14.50 arasında çay-kahve molası verilir.

İlk ders 04 Mart 2017 Cumartesi yapılacaktır. Toplam 6 hafta sürecek olan kursta vize sınavlarında ara verilir.

Hafta içi kursları; Pazartesi ve Çarşamba günleri Saat 17.00 de başlar, 21.00 de biter. Bir gün içerisinde 4 ders yapılır. Her bir ders 40 dakikadır. 18.10 ile 18.30 arasında çay-kahve molası verilir.

İlk ders 06 Mart 2017 Pazartesi günü yapılacaktır. Toplam 6 hafta sürecek olan kursta vize sınavlarında ara verilir.

CATİA Kursu Ücretleri

50 Saatlik Kurs Ücreti 400 TL dir. Ödemeler 200+200 şeklinde iki taksitle yapılacaktır. İlk taksit kesin kayıt işlemi esnasında alınacaktır, ikinci taksit için son ödeme tarihi; 14 Nisan Cuma günü olarak  belirlenmiştir.

CATİA Kursu Eğitmeni

Catia kursu Eğitmen Uçan KARAKILINÇ tarafından verilecektir.

Eğitmene ucankarakilic@sdu.edu.tr adresinden e-posta yolu ile ulaşabilir, merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.

CATİA Kursu İçeriği

Giriş, arayüz ve temel komutlar     4 Saat
  Sketcher Bölümü ve örnek uygulamalar     4 saat
  Part Modelleme ve örnek uygulamalar     8 saat
  Montaj yapımı ve örnek uygulamalar     4 saat
  Saç Modelleme ve Örnek Uygulamalar     8saat
  Analiz ve Drafting Bölümü     4 saat
  Araba Çizimi ve Modelleme     4 saat
  Kaynak ve Simülasyon Bölümü     4 saat
  Photostüdyo 2d Sketcher     4 saat

Catia Cam  Anlatımı ve Uygulamaları                                                                                4 saat

Kursumuzun sonunda düzenli olarak katılımını sağlayan ve başarılı olan kursiyerlerimize kurs katılım ve başarı belgesi verilecektir.

Catia Kursuna nasıl kayıt olurum?

Adınızı, Soyadınızı, GSM numaranızı, Bölümünüzü ve Kurs programını( haftaiçi yada hafta sonu gibi) belirten bir maili ucankarakilic@sdu.edu.tr yada cad-cam@sdu.edu.tr adresine göndererek ön kayıt yaptırabilirsiniz. Ön kayıt işleminde sizden herhangi bir ücret talep edilmez. Ön kayıt işleminden sonra kurs eğitmeni sizinle mutlaka iletişime geçecektir. Kesin kayıt için sizden onay isteyecektir.

Bizzat CAD/CAM araştırma ve uygulama merkezine gelerek; hem kurslarımız hakkında detaylı bilgi alabilir, hemde ön kayıt yaptırabilirsiniz.

CATİA kursuna telefon ile ön kayıt yaptırmak için lütfen 0 246 2111915 no lu telefondan bize ulaşınız.

Önemli Not: Kurs kontenjanı her iki grup içinde 16 kişidir. Ön kayıt yaptırarak yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz. Kurslarımıza katılmak için üniversitemiz öğrencisi olma zorunluluğu yoktur.

AKADEMİK KADRO

İDARİ KADRO