23 Temmuz 2017 Pazar

2017 Bahar Dönemi CNC Programlama Kursu

17 Eylül 2014 Çarşamba 16:14 tarihinde eklendi | 18834 defa okundu
CNC Programlama Kursu 06 Mart 2017 Pazartesi günü başlıyor. Kurs içeriği hakkında detaylı bilgi edinin..

CNC Programlama Kurs Tarihleri

Hafta sonu kursları; Cumartesi ve Pazar günleri Saat 9.30 da başlar, 13.30 da biter. Bir gün içerisinde 4 ders yapılır. Her bir ders 40 dakikadır. 10.50 ile 11.10 arasında çay-kahve molası verilir.

İlk ders 11 Mart 2017 Cumartesi günü yapılacaktır. Toplam 6 hafta sürecek olan kursta vize sınavlarında ara verilir.

Hafta içi kursları;  Saat 17.00 de başlar, 21.00 de biter. Bir gün içerisinde 4 ders yapılır. Her bir ders 40 dakikadır. 18.50 ile 19.10 arasında çay-kahve molası verilir.  Ders günleri katılımcılar ile toplantı yapılarak belirlenecektir.

Dersler 06 Mart 2017 Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır. Toplam 6 hafta sürecek olan kursta vize sınavlarında ara verilir.

CNC Programlama Kurs Ücretleri

50 Saatlik Kurs Ücreti 400 TL dir. Ödemeler 200+200 şeklinde iki taksitle yapılacaktır. İlk taksit kesin kayıt işlemi esnasında alınacaktır, ikinci taksit için son ödeme tarihi; 14 Nisan 2017 Cuma  günü olarak belirlenmiştir.

CNC Programlama Kurs Eğitmeni

CNC Programlama kursları Eğitmen Kadir KIRAN tarafından verilecektir.

Eğitmene kadirkiran@sdu.edu.tr adresinden eposta yolu ile ulaşabilir, merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.

CNC Programlama Kurs İçeriği

CNC Dik İşleme Merkezi ve Torna Tezgahlarının tanıtılması ve temel kavramlar 8 Saat
CNC Freze Programlama ve Uygulamalara giriş 8 saat
CNC Freze Programlama ve Tezgahda uygulamaların yapılması 8 saat
CNC Torna Programlama ve Tezgahda uygulamaların yapılması 8 saat
SoliCam Programlama ve Tezgahda uygulamaların yapılması 16 saat

Bu 6 haftalık kursumuzun sonunda düzenli katılımını yapan ve başarısı sağlayan kursiyerlerimize kurs bitiminde kurs katılım ve başarı belgesi verilecektir.

CNC Programlama Kursuna nasıl kayıt olurum?

Adınızı, Soyadınızı, GSM numaranızı, Bölümünüzü ve Kurs programını ( haftaiçi yada hafta sonu gibi) belirten bir maili kadirkiran@sdu.edu.tr yada cad-cam@sdu.edu.tr adresine göndererek ön kayıt yaptırabilirsiniz. Ön kayıt işleminde sizden herhangi bir ücret talep edilmez. Ön kayıt işleminden sonra kurs eğitmeni sizinle mutlaka iletişime geçecektir. Kesin kayıt için sizden onay isteyecektir.

Bizzat Üniversitemizin batı yerleşkesinde Mükemmelliyet Merkezi içerisinde D blokta bulunan CAD/CAM Araştırma ve Uygulama Merkezine gelerek; hem kurslarımız hakkında detaylı bilgi alabilir, hemde ön kayıt yaptırabilirsiniz.

CNC Programlama kursuna telefon ile ön kayıt yaptırmak için lütfen 0 246 211 19 16 no lu telefondan bize ulaşınız.

Önemli Not: Kurs kontenjanı her iki grup içinde 15 kişidir. Ön kayıt yaptırarak yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz. Kurslarımıza katılmak için üniversitemiz öğrencisi olma zorunluluğu yoktur.

AKADEMİK KADRO

İDARİ KADRO